Gjestebok

Her kan du legge inn dine kommentarer og hva du synes om systemtipping.
Har du spesifikke spørsmål, eller ting du lurer på, kan du sende e-post til post@systemtipping.no. Normalt vil du få svar samme dagen eller neste dag.

Fyll inn feltene:

(Ikke påkrevet) (Ikke påkrevet)

 

Systemtipping er smart
Det er alltid smart med systemtipping - ingen tvil om det. Men det er fortsatt gøy å bruke de gamle systembøkene og fylle ut selv - men man må ta seg god tid. Ikke lurt å ha dårlig tid før innleveringsfristen!
Tippeavisen 1x2
Imponerende verktöy for systemtipping!
Har laster ned og innstallert SystemTipping for noen dager siden. Fikk ved oppstart noen merkelige feilmeldinger som skyldes uönsket programvare, installert sammen med min Brother skriver. Dette ble löst kvikt og omgående med mailsupport av Wilfred. Ellers er eg mektigt imponert over programmet som etter min mening er det absolutt beste som finnes på markedet. Her kan man gjöre matematisk redusering av rekkeantall eller i form av alle mulige begrensninger og krav til systemet. Det er ikke spart på noe i dette programmet og det er egentlig bare fantasi som setter grenser for alle muligheter som finns til rådighet. En ting er sikkert, den som ikke får fullklaff med SystemTipping, den kan ikke skylde på programmet.
Edvin
Nytt filter "U tips tester"
Systemtipping er et kjempegodt tippeprogram, og det beste jeg har brukt siden jeg begynte med datatipping i 1989. Jeg er veldig glad for at filteret "U-tips tester " ble lagt til etter forespørsel, og håper det kan medføre mer gevinster for de som bruker det.
VH SW.
Nedlasting av AmigaTipping
Hei! Er det mulig å legge ut en .adf fil for AmigaTipping om dere fremdeles har dette på siden her. For oss nostalgikere som brukte programmet i gamle dager. Internet Archive har lagt ut masse programvare til Amiga. Det er viktig å bevare dette.
Nicolai
Fantastisk software til avanceret tipning! Har prøvet 5-6 programmer, men SystemTipping er perfekt! Enkelt at anvende, uden der mangler vigtige funktioner. Algoritmen til garanti-reduktion er tydeligvis optimeret og stærk! Som dansker, savner jeg kun muligheden for 13 kampe... Og naturligvis at DanskeSpil åbner for indlevering af mine egne rækker, direkte fra et program. TAKK TAKK TAKK! Venlig hilsen Finn Randers, Danmark
Forbedret innlevering
Denne ukes oppdatering gjorde innleveringen mye enklere. Takk for det. Men om det hjelper meg i jakten på tolveren gjenstår å se :-)
Ove Lygre
Takk for et flott tippeprogram! Savner appen.
Tore S.
Jippi endelig
En ny super oppdatering kommet
Jeg har brukt Systemtipping noenlunde regelmessig, omlag en gang i uken, i noen år og er storfornøyd. Bare siste 9 mnd har jeg ved hjelp av tippeprogrammet plukket tre tolvere på mitt konstruerte 200 rekkers system. Har ikke siktet mot millionene, men store nok premier til at det kommer brev fra NT i posten. Har kjørt noen sammenligninger med Radsofts "Tippexperten", men den nykommeren er etter min mening enda langt fra på høyde med Systemtipping. En periode i vår har jeg brukt Radsofts oversikt over eksperttips og folkerekke mens jeg har satt opp systemet i Systemtipping, men nå når det i siste oppdatering (v5.4) også finnes her så trenger jeg ikke lengre hoppe mellom programmene. Etter at programmet ble gratis regnet jeg ikke med det ville komme særlig med oppdateringer, men der tok jeg heldigvis feil, og takk for det. Keep it up!
Ove Lygre
Har brukt Systemtipping i mange år og i sin tid betalte jeg for dette programmet,programmet er det beste som pr i dag finnes på markedet det er ihvertfall min mening
Stein
Har jeg krysset av for riktig kupongtype
Savner noe som kan dbl. sjekke hvilken type kupong jeg er i ferd med å levere inn. At jeg til eksempel har generert pause lørdag. Har flere ganger bommet på dette (små avkrysningsbokser og litt treig reaksjon fra PC) og valgt full tid. Hos NT så får en kun vite beløpet før det er for sent til å angre, hverken kupongdag eller slutt/pause framkommer. Når system er innlevert får en beskjed om at det til eksempel er spilt for 1650kr lørdag pausetipping. NT påstår at det ikke er mulig å få vist dette før system er innlevert???? Ellers må jeg takke for ett supert program, men hva skjer nå da det er gratis?? og NT legger om resultatsiden sin igjen. Blir det gitt gratis support/program oppdatering ?
Alltids spennende med nye versjoner.
Fremdeles det beste tippesystemet til PC etter min mening. Godt jobbet Wilfred.
On System Tipping
Hello, I am really impressed with the futures and reduction options I have with the system tipping, I have been able to filter and reduce the betting costs nd yet keeping the chances of winning ...Thanks a lot
Luiz de Souza
Congratulations System Tipping
I want to thank the system tipping program for its optimization of the tipping lottery, it brings great betting cost redution keeping the chances of winning. Thanks
Celio de Souza
Hmmm
Tippeprogram? Joda, fancy saker. Noen har løst et stort problem, nemlig hva de skal finne på med PC'n. Så da ble det et tippeprogram til folket. Og de som er lurest og tjener mest på dette er nok ikke tipperne, men de som har laget progrmmet. Sannsynligvis noen datafreakere. Men, som sagt fancy....
Skeptisk
Supert
Bra program
Lottotipping
Savner lottotipping som fantes en gang til Amiga.
en ting kanskje..
Kjempefornøyd med systemtipping!! beste tippeprogrammet som finnes. Eneste jeg "mangler" er mulighet til å se "folkerekka" i programmet. Jeg spiller som regel ikke på klare favoritter, og satser heller litt på høye premier, og i den anledning er jeg avhengig av og se litt hva resten av norge spiller på. I den aledning kunne det jo også kanskje vært mulig å legge inn redusering på premie? Vet at www.tippsmart.com (adressen funker ikke lengere)hadde mulighet for premie redusering av rekker. Altså ta bort rekker som ville gitt mindre enn f.eks 10 000 i premie.
Øivind Kongsjorden
Premieberegning
Har brukt Systemtipping i et drøyt halvår og er strålende fornøyd med programmet. Hadde det enda hjulpet meg med å plukke riktige sikre så hadde jeg sikkert gjort penger på tippingen også:-) Eneste jeg kunne tenkt meg litt anderledes er premieberegningen. Om jeg underveis sitter med 4 tiere, så ville det etter min mening vært mer oversiktlig om det bare sto et "+ tegn" i de rutene som vil endre premien til 11 rette. I dag står det også + i de rutene som eksempelvis fortsatt gir 4 tiere, men bare med flere niere. Dette gir litt mye "klikk og sjekk" underveis. Kanskje bare en bagatell, men like fullt et lite forbedringspotensialet.
Ove Lygre
Systemtipping - et godt verktøy
Jeg har brukt systemtipping i lang tid, og er godt fornøyd med systemet. Lett å bruke, og etter at Norsk Tipping innførte levering av systemfiler på internett er det en fryd å levere tippekupongen. Systemtipping har funksjonalitet langt utover det jeg benytter, og det er enkelt å skreddersy systemtippingen akkurat slik jeg ønsker det skal være. De gangene jeg har hatt spørsmål til leverandøren har de svart etter kun kort tid pr. epost. Kan anbefales!
Ingar Norberg
Systemet kor du kan gjera alt
Dersom du ønsker å leggja ned litt arbeid og vinna i tipping er Systemtipping det systemet som gjer deg størst sjanse. Eg driv tippelaget Kjerag og me har satsa 200 tusen sidan starten i juli 2003 og me har vunne 340 tusen. Netto ca 130-140 tusen. Me har hatt 6 tolverer og mange ellevar, og vore litt uheldige så eg regner med å gjera det enda bedre framover. Eg samlar inn "facts" som eg bearbeider. (Nyttar statistikk) Systemtipping er det einaste systemet kor eg kan nyttig-gjera meg av statistikken fullt ut.
MaKS
Kongen av alle tippe-program!
Brukt programmet helt siden begynnelsen; AmigaTipping. Utviklingen har gjort at dette programmet rett og slett kan alt et tippeprogram skal kunne. Helt overlegent. Brukte syntaxe-software sine dos-baserte programmer en stund, men med lite hell. Fikk besøk av "syntaxe" en gang jeg jobbet i databutikk & demonstrerte da AmigaTipping for dem. Det tok ikke lang tid før "syntaxe" kom med ny versjon, denne gangen "litt bedre”, takket være AmigaTipping. Den dag i dag, er fortsatt dette det desidert beste programmet. Brukte det stort sett til matematisk tipping, skreddersydd for hver uke. Innsats var jevnt rundt 3000 pr gang & pengene kom inn. Nå har mange tidligere "tippere" gått fullstendig over til lotto, noe som dessverre senket gjennomsnittspremien betydelig. Håper derfor at med tiden vil Wilfred lage et program til Oddsbomben som vil gi sultne & halvgale tippere en mulighet til å satse skikkelig igjen. En stor takk til Wilfred for dette mektige tippeprogram. En motivasjonsfaktor i seg selv!
Marius M
Takk for god service
Det er ikke så veldig lenge siden jeg kjøpte systemtipping så jeg har ikke kommet skikkelig i gang ennå. Jeg har også hatt noen problemer som jeg trengte hjelp til. Det er dette jeg nå vil fremheve. Jeg synes jeg har fått meget god hjelp fra Schønegge. Takk for det! Vennlig hilsen
Svein Kristian Delbæk

Ett stort tack till Wilfred han är alltid snäll och hjälpsam. Marknadens absolut bästa tips-program. Hur använder vi då detta program?Troligtvis har vi alla olika ideer.Själv använder jag mig utav u-rader.Ett bra sätt är 4 helgarderade utskivit i enkelrader=81 rader låt oss säga att 75-81 av dessa är rätt tippade,jag använder 012 123 234 osv.Pröva.
Gösta Johnsson, Halmstad
Ingen over ingen ved siden
SystemTipping er det beste programmet på markedet. Jeg kan ikke se noe som mangler her. Ser fram til å levere direkte på nettet så jeg slipper å ta ut rekkene på diskett. Stå på
Svein Gulbransen
Topp program
Jeg sier takk til Wilfred som har utviklet dette programmet. Har brukt dette siden Amiga versjonen og har fulgt utviklingen nøye. Programmet har blitt bare bedre og bedre. I løpet av årene har det blitt en god del premier og jeg har hatt et bra overskudd med dette. "Keep up the good work"
Øyvind Bråss
No:1
SystemTipping är det helt klart bästa tipsprogram som finns. Jag har provat några andra program också, men det finns ingen som kan mäta sig med SystenTipping. Jag hade även AmigaTipping så det var helt naturligt att skaffa SystemTipping när jag fick PC. Kör hårt Wilfred!
Christer Nielsen Malmö
Masse valutta for pengene - og av og til penger igjen ;-)
Hei ! Jeg ønsker bare å kjapt fortelle at Systemtipping er uslåelig når det gjelder å kunne sette opp sine egne avanserte systemer. Jeg har vært registrert bruker siden versjon 3.x ett eller annet sted - og kan fortelle at hele tiden har Wilfred lagt ut nye oppdateringer etterhvert som vi brukerene bare har kommet med et ønske - eller også en sjeden gang også påpekt en bug. Sistnevnte er faktiskt meget sjelden og aldri da på ting som virkelig betyr noe og kunne gitt tap. Nåværende versjon er etter min mening så komplett at jeg egentlig ikke ser noe jeg kunne ønsket meg anderledes. Det eneste som gjenstår før det blir det ultimate tippesystem er at Norsk Tipping selv gjør det tilgjengelig å levere rekkene direkte fra PCen hjemme. Da tar det sikkert ikke lange tiden før Wilfred atter igjen sender ut en gladmelding til oss alle registrerte brukere om at ny versjon ligger klar å venter på oss. Kort sagt - jeg er kjempefornøyd med Systemtipping og det har da også av og til gitt noen kroner tilbake i kassa i form av premier også :-)
Sverre Larsson